Vuilschoonmaken.

Je kan verschillende plekken met verschillende materialen schoonmaken. Je kan hebt voor de vloer bijvoorbeeld microvezeldoeken die makkelijk vuil absorberen. Daarnaast heb je ook dweilen, zwabbers, moppen en natuurlijk de stofzuiger. Als je stof wilt verwijderen kan dit met een ouderwetse plumeau of stofdoeken. Een andere manier om stof weg te halen is met het gebruik van moderne materialen zoals de stofreiniger, mini Duster of Diamond spons.

Materialen om het raam te wassen.

Voor het schoonmaken van ramen kan je verschillende soorten materialen gebruiken. Voor als je een raam streep loos wilt schoonmaken kan je kiezen voor een raamwisser en raamtrekker. Om makkelijk een hoog raam te wassen kan je kiezen voor de telescoopsteel. De materialen die je voor ramen hebt zijn de ramenwisser, inwasser, glaskrabber en de greenspeed.

Standaard schoonmaak materialmen.

De standaard materialen die worden gebruikt om het huis mee schoon te maken zijn schoonmaak doekjes, sponzen, wc-borstel, stoffer en blik, bezem en buizenreiniger. Deze materialen heeft bijna iedereen wel in huis. Het schoonmaken van je omgeving is belangrijk anders is de kans aanwezig dat je ziek wordt. Met deze materialen kan je voorkomen dat je ziek wordt.